Ház
Origó
HázOrigoval pont a központban

Hajdú-Bihar megye, Debrecen


 

Ingatlan adatai

Irányár: - -
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 286 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -

Részletes leírás

Debrecen belvárosában az óváros városközponti részén eladó egy sokféle módon használható , több generáció együttélésére , vagy akár vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas , különlegesen szép, hangulatos, kényelmesen lakható családi ház.
A házhoz nagyméretű terasz tartozik. A kert beállt parkkal rendelkezik.. A telken 100 nm-es melléképület is van, melyben 2 külön garázs és egy, akár lakórésznek, akár tárolónak vagy műhelynek alkalmas helyiség van. / vizesblokkal és nagyméretű terasszal /
A földszinten nagy üvegfelületekkel rendelkező egybenyíló nagyméretű nappali-étkező, konyha + spájz , és egy külön elszeparált szoba fürdőszoba-WC-vel ( ez utóbbi az udvarról is megközelíthető)
Az emeleten 4,5 szoba , és 2 fürdőszoba található .
Az alagsorban irodának , rendelőnek alkalmas helyiség található / vizesblokkal / , ami nem csak a házból, de az udvarról is megközelíthető - külön bejárattal rendelkezik. . Az alagsorban található még mosókonyha és tároló helyiségek .
A Főtértől, a Fórum bevásárló központtól és a sétáló utcától néhány száz méterre, mégis csendes, zajmentes utcában található. A környéken pár száz méteres körzetben van óvoda , iskola , bolt, piac , gyógyszertár,orvosi rendelő, posta stb.

További adatok

Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
riasztó, étkező, kaputelefon, saját parkoló, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, gardrób, vízórás, kocsibeálló, garázs, terasz, internet, kábeltévé, klíma, kert, melléképület, egyedi fűtés, összközműves, tégla

Hirdető adatai

Hirdető neve: O.Tünde
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06309358280
Honlap: -