Ház
Origó
HázOrigoval pont a központban

Baranya megye, Pécs


Nagy Imre 

Ingatlan adatai

Irányár: 5 200 000 Ft
Típus: lakás (panel)
Kategória: eladó
Alapterület: 40 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújított
Szobák száma: 1+1
Építés éve: -
Szintek száma: -

Részletes leírás

Pécsett, Kertvárosban, frekventált helyen, a Nagy Imre úton eladó egy barátságos, 40 m2-es, 1,5 szobás, 2. emeleti lakás.

Elhelyezkedése révén (középső, déli tájolású) alacsony a rezsiköltsége, télen is lehet spórolni a fűtéssel. A ház néhány éve hőszigetelve lett. A helyiségekben fűtésmérők vannak felszerelve. Minden ablaka redőnyös + reluxás, így bár déli fekvése révén világos, napfényes a lakás, nyáron ki lehet zárni a zavaró napsugarakat.
A fűtésdíj télen 15.000 Ft körül mozog, melegvíz fogyasztás függvényében változik, de az elszámoláskor az elmúlt években eddig legalább két havi díjat visszatérítettek. A közös költség jelenleg 5800 Ft, ebben benne van a szemétszállítás díja.
Pár éve lett felújítva, a szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap található. A konyhabútor ki lett cserélve, a konyha egyik fala csempézett, a másik lambériás. A fürdőszoba is részben fel lett újítva.
Jól megközelíthető helyen található, a város minden részébe közlekedő buszok vonalán. Pár perc alatt gyalog elérhető számos bölcsőde, óvoda, iskola, mindenfajta bolt, posta, gyógyszertár, pékség, cukrászda, zöld terület és játszótér. A lakás tehermentes, a vevő igényéhez igazodva hamar költözhető.

További adatok

Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
kaputelefon, beépített konyhabútor, beépített szekrény, vízórás, internet, kábeltévé, lift

Hirdető adatai

Hirdető neve: Batár Levente
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 203170398
Honlap: -