Ház
Origó
HázOrigoval pont a központban

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok


 

Ingatlan adatai

Irányár: 47 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 500 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 6
Építés éve: -
Szintek száma: -

Részletes leírás

Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy fantasztikus vidéki, elegáns, luxus kúriát, a Jász- Nagykun Szolnok megyei Kőtelken a kanyargós Tisza partján, ami a horgászoknak is igen nagy kedvence, sőt nyáron a német turisták egyik törzs helye.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kőteleken, ezen a Tisza-parti üdülő jellegű településen eladó egy luxuskategóriájú ingatlan 500 négyzetméteres lakótérrel, 4000 négyzetméteres, öntözőrendszerrel felszerelt, parkosított kerttel.

Az ingatlan 2004-ben épült. Tájba illő kialakításával, alternatív hőszivattyús fűtési rendszerével, vendégházával, szabadidős lakrészével, szaunájával, úszómedencéjével és még számtalan célszerű és praktikus megoldásával kiemelkedő színvonalat képvisel. Az épület átriumos kialakítású, egyaránt alkalmas nagyobb család számára lakó funkcióval, valamint népesebb vendégsereg elhelyezésére.

Az épület kisebb átalakítással panzióként is üzemeltethető, illetve céges pihenőházként a jelenlegi állapotában is tökéletesen megfelel.

További adatok

Telekterület: 2 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
riasztó, étkező, kaputelefon, amerikai konyha, beépített konyhabútor, beépített szekrény, gardrób, garázs, terasz, pince, klíma, kert, melléképület, medence, szauna, tégla

Hirdető adatai

Hirdető neve: Kontor Péter
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06306064798
Honlap: -